Ris & Ros

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Pips Pizza har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Pips Pizza i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte pips.orderonline.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Pips Pizza påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Pips Pizza forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Pips Pizza eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Pips Pizza kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Pips Pizza påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Havde glædet mig til pizza .jeg købte 2 nr 8 og nr 10. Blev virkelig skuffet. De var så salte ved ikke om det var bunden eller selve fyldet der havde fået for meget salt .
Skrevet af: Elin Malmkjær   |   
søndag, 5 maj 2019 kl. 08:30
De plejer at være perfekte, men i dag var bundene slatne, øv.
Skrevet af: kirstine obling   |   
fredag, 10 maj 2019 kl. 20:03
Pizzaerne havde kold sej bund der smagte som om de havde ligget længe i kassen :(
Skrevet af: Sabrina Vinther   |   
lørdag, 11 maj 2019 kl. 22:50
Kære Pips :-) Fantastisk ide at overgå til online bestilling - alt fungerede super godt ! - og så var maden rigtig lækker...
Skrevet af: Kanna Jørgensen   |   
mandag, 13 maj 2019 kl. 08:19
Nem og overskuelig bestillingsseddel.
Skrevet af: Kirsten Juhl   |   
mandag, 13 maj 2019 kl. 10:57
Jeg er gammel tilbagevende kunde. Det betyder , at jeg er tilfreds med det jeg får leveret.
Skrevet af: Merete Hørsted   |   
onsdag, 15 maj 2019 kl. 20:12
Lækker pizza Pastaret smagsløs med alt for meget sovs/fløde der ikke var kogt ind. Brød mig ikke om fyldet i tortellinierne.
Skrevet af: Malene Tønder Kalika   |   
fredag, 17 maj 2019 kl. 20:07
Super lækre pizzaer. Prisen er lidt til den gode side 🧐 Kom 5 min for de var bestilt til - og de var allerede færdige, hvilket er rigtig fint, men de var ikke rigtig varme - faktisk var de kun lunkne. Det var lidt ærgerligt. De næste vil vi fortrække varme og glæde os til.
Skrevet af: Karen Nielsen   |   
søndag, 2 juni 2019 kl. 10:01
Nemt at bestille online, det er første gang jeg prøver den vej. En bund lige til den tykke side denne gang, men smagen skuffer aldrig!
Skrevet af: Laura Brinkmann-Hansen   |   
torsdag, 6 juni 2019 kl. 19:51
Vi er altid meget tilfredse med vores pizza fra pips. De er altid klar til den aftalte tid og pizzaerne er lækre sprøde som de skal være. Online bestilling var nemt og det er skønt med billederne af pizzaerne på menukortet.
Skrevet af: Britta mogensen   |   
søndag, 9 juni 2019 kl. 09:13
Rigtig sprøde lækre pizzaer.
Skrevet af: Conny Rasmussen   |   
lørdag, 22 juni 2019 kl. 22:11
Skrevet af: Anthony Pedersen   |   
tirsdag, 25 juni 2019 kl. 21:54
Alletiders pizzaer! Det var let at bestille online og ordren var klar til aftalt tid. Tak for et skønt måltid! Vi kommer igen 😀
Skrevet af: Kasper Loft   |   
søndag, 30 juni 2019 kl. 22:31
OK, men ikke noget specielt
Skrevet af: Anders Kollin   |   
tirsdag, 2 juli 2019 kl. 13:24
Totalt lækre pizzaer. Hurtig til at lave dem klar - indenfor en halv time fra bestilling.
Skrevet af: Charlotte Bøgh   |   
torsdag, 4 juli 2019 kl. 13:54